banner ads

Breaking News
www.nightlifers.gr
Καλωσορίσατε στα Αεροποριλίκια .Το νούμερο ΕΝΑ Αεροπορικό BLOG στην Ελλάδα. Μια προσπάθεια διάδοσης της αεροπορικής ιδέας μέσω του διαδικτύου.
Αυτός ο ιστότοπος φιλοξενεί ανθρώπους που λατρεύουν την αεροπορία, τα αεροπλάνα και την αιώρηση γενικότερα. Μέσα σε αυτό τον τόπο θα βρουν θαλπωρή Ιπτάμενοι και μη, Αεραθλητές , φίλοι της Γενικής Αεροπορίας και όσοι έχουν το μικρόβιο του ιπτάμενου στο αίμα τους.

Σκοπός του Αεροποριλίκια είναι να δώσει όσες περισσότερες πληροφορίες δύναται γύρω από το χώρο που εκατοντάδες άτομα ανά το πλανήτη αγαπούν. Προσφορές , πληροφορίες , βίντεο , φωτογραφίες και αεροπορικά νέα φιλοξενούνται καθημερινά στο aeroporilikia.blogspot.gr. Φιλοδοξούμε να προσφέρουμε άμεση, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, με συνεχή ροή ειδήσεων. 

Μπορείτε να στέλνετε ότι επιθυμείτε σχετικά με την αεροπορία, προσωπικά βίντεο πτήσεων και φωτογραφίες που θα θέλατε να δημοσιεύσουμε. Δεν είναι ένας συνηθισμένος ιστότοπος, είναι το Blog για υπερβολικά αρρωστημένους αεροπόρους. Αν είσαι κι εσύ ένας από αυτούς απόλαυσε τη παρέα μας.


email : aeroporilikia@yahoo.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Copyright © 2012-2014 Aeroporilikia. All Rights Reserved.