banner ads

Breaking News
www.nightlifers.gr

Ο Father Nick θα καταφέρει να ενώσει Ελλάδα–ΗΠΑ με Boeing 767–300;







Η Ολυμπιακή Αεροπορία μπορεί να έκλεισε, αλλά ο μύθος της έχει συνεπάρει πολλούς. Ακόμα μια αεροπορική εταιρεία διατείνεται ότι θα επαναδρομολογήσει απευθείας τακτικές πτήσεις μεταξύ Ελλάδας με ΗΠΑ και Καναδά....[....]

"Της Βάσως Βεγιάζη" 

Μετά το κλείσιμο της Ολυμπιακής (2009), αρκετοί θέλησαν να καλύψουν το αεροπορικό κενό που δημιουργήθηκε στα δρομολόγια μακρινών αποστάσεων, με ανεπιτυχή αποτελέσματα, όπως η Hellenic Imperial.

Τώρα, εμφανίστηκε η Sky Greece, με επικεφαλής έναν κληρικό της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Καναδά, τον Πατήρ Νικόλαο Αλεξανδρή. Ο κ. Αλεξανδρής, ο οποίος ακούγεται ότι συμμετείχε παλαιότερα σε σχήμα για την εξαγορά της Ολυμπιακής Αεροπορίας, συνεπικουρείται από τους Βασίλη Αλεφαντή και Παναγιώτη Χειλάκη, ιδιοκτήτες του HI Tours (τουριστικό πρακτορείο της Β. Αμερικής).


Η εταιρεία “SkyGreece Αερογραμμές” ιδρύθηκε στα τέλη του 2012. Η εταιρεία, με ανάρτησή της σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοίνωσε ότι αγόρασε ένα Boeing 767 – 300, 274 θέσεων (σχετική φωτό), το οποίο θα ονομαστεί “Ταξιάρχης” προς εκπλήρωση τάματος του Πατήρ Νικόλαου. Επιδίωξη της εταιρείας αποτελεί η έναρξη πτήσεων, από Αθήνα προς Νέα Υόρκη, τον Μάρτιο του 2014, με δύο πτήσεις την εβδομάδα.

Από τα μέσα Απριλίου, με την προσθήκη και του δεύτερου αεροσκάφους, θα πραγματοποιούνται και δύο πτήσεις προς Τορόντο και Μόντρεαλ εβδομαδιαίως.

Εκπρόσωποι της εταιρείας έχουν συναντηθεί με αρκετά στελέχη της ελληνικής κυβέρνησης, όπως με την υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, ενώ έχουν αποταθεί και στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Εάν όλα πάνε καλά και αντληθούν τα απαραίτητα κεφάλαια, η Sky Greece θα προμηθευτεί και τρίτο αεροσκάφος, αυξάνοντας τις συχνότητες από Αθήνα προς Νέα Υόρκη (πέντε την εβδομάδα) και προσθέτοντας έναν ακόμη σταθμό, το Σικάγο. Το Σικάγο θα ενωθεί για πρώτη φορά με την Ελλάδα, όπου θα γίνονται δύο πτήσεις την εβδομάδα.



Δημοφιλείς αναρτήσεις

Copyright © 2012-2014 Aeroporilikia. All Rights Reserved.